Algemene voorwaarden

• Toepasselijkheid

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten die door MadeByMaly aan klanten worden geleverd.

Enige voorwaarden van de klant zijn slechts van toepassing voor zover dergelijke voorwaarden uitdrukkelijk en schriftelijk door MadeByMaly zjin aanvaard. Bij strijdigheid gelden de bepalingen van deze algemene voorwaarden.

Alle op deze site genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld.

 

• Verzending en transportrisico

 

De verzendkosten zijn in te zien op de pagina verzendkosten. 

Indien de klant kiest voor verzending zonder track and trace is de verzending op risico voor de klant.

Indien de klant kiest voor verzending met track and trace is de verzending op risico van MadeByMaly.

Indien gewenst kan tegen een meerprijs (tarief volgens tnt-post) de bestelling verzekerd worden verzonden. Indien de klant een bestelling plaatst betekent dit dat de klant akkoord gaat met deze voorwaarden. (zie burgelijk wetboek artikel 10 regel 2). Voor eventuele bezorgklachten verwijs ik naar de klachtenservice van tnt-post.

De klant is verplicht de geleverde artikelen onmiddelijk bij levering op transportschade en op manco`s te controleren en bij eventuele schade binnen 24 uur te melden bij MadeByMaly. MadeByMaly pakt alle artikelen uiterst zorgvuldig in en is niet verantwoordelijk voor eventuele ontstane schade tijdens het transport.

 

 

• Betaling

 

Alle bestellingen dienen vooraf binnen 5 werkdagen betaald te worden op RABO rekening NL07 RABO 0192 0740 91 tnv. J.M.W. van de Klok of via een iDealbetaling.

Wanneer MadeByMaly na 5 dagen nog geen betaling heeft ontvangen, ontvangt u een herinnering.

Is de betaling binnen 10 dagen niet bijgeschreven op onze bankrekening vervalt automatisch de bestelling.

U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling op afspraak aan huis af te halen.

Uw bestelling wordt dan 7 dagen voor u gereserveerd Krijgen wij binnen 7 dagen geen bericht dan vervalt automatisch uw bestelling.

 

• Betalen bij afhalen

 

Dit houdt in dat u betaalt als u uw bestelling OP AFSPRAAK komt ophalen in Sint-Oedenrode.

U krijgt van ons een mail, waarin wij een afspraak maken om uw order op te komen halen.

Krijgen wij binnen 7 dagen geen reactie, dan vervalt automatisch uw bestelling. U kunt helaas niet pinnen!

 

• Levering

 

Na betaling van de bestelde artikelen wordt de bestelling binnen 1-3 werkdagen verstuurd. (mits anders is aangegeven bijv. ivm vakantie) 

Is een artikel niet (voldoende) op voorraad maar kunt u het wel bestellen? Dan wordt dit artikel voor u besteld. De levertermijn staat bij het artikel vermeld. Uw bestelde artikelen worden in één zending verzonden.

Als een artikel onverhoopt niet voorradig is neemt MadeByMaly contact op met de klant. Samen wordt schriftelijk overeengekomen om ofwel het artikel na te leveren ofwel dit artikel van de bestellijst te verwijderen.

De termijn welke uit de levertijd voortvloeit strekt er niet toe om MadeByMaly in verzuim te doen zijn. Overschrijding van de levertijd, binnen redelijke grenzen door welke oorzaak dan ook, geeft de klant geen recht ontvangst van de goederen te weigeren noch een vergoeding van MadeByMaly te eisen.

Wij behouden het recht om de bestelling zelf te bezorgen indien dit mogelijk is, er is geen restitutie van de verzendkosten mogelijk.

 

• Ruilen of retourneren

 

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren.

U dient vooraf met een herroepingsformulier de retourzending via de mail te melden met opgave van reden waarom u niet tevreden bent. Wij bevestigen vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren.

Geretourneerde artikelen mogen geen sporen van gebruik of beschadiging vertonen en dienen te worden teruggestuurd in de originele verpakking.

De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van koper (dit is wettelijk bepaald).

Bij het ruilen van een artikel zijn de verzendkosten van de retour en de nieuwe toezending voor kosten van de koper!

Na ontvangst van de geretourneerde artikelen wordt het bedrag van deze artikelen (minus de verzendkosten) overgemaakt op de rekening van herkomst.

 

• Formulier herroeping

 

Klik hier voor het volledige formulier.

U wordt verzocht geen artikelen onder rembours retour te zenden, retourzendingen onder rembours zullen derhalve ook niet worden geaccepteerd.

Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden kunt u een ander artikel uit zoeken of krijgt u het aankoopbedrag van het betreffende artikel retour. In het laatste geval zal het bedrag binnen 14 dagen worden terugbetaald op de rekening van herkomst.

Indien er sprake was van gratis verzending ivm. een bestelling boven € 75,00 en er worden artikelen geretourneerd, waardoor het nieuwe order bedrag lager uitkomt dan € 75,00 dan worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.

Artikelen die speciaal op verzoek zijn gemaakt of besteld kunnen niet geruild of geretourneerd worden ook vragen wij een aanbetaling vooraf als wij op uw verzoek iets laten maken of bestellen.

Uitverkoop artikelen nemen wij niet retour.

 

 

• Onze artikelen

 

MadeByMaly doet er alles aan om de artikelen zo duidelijk en weergavegetrouw mogelijk weer te geven.

We doen ons uiterste best om kleur zo goed mogelijk op het beeldscherm over te brengen. 

Er dient echter wel rekening gehouden te worden dat afwijkingen van kleuren voor kunnen komen.

Dit komt oa. door andere instellingen van uw beeldscherm zoals contrast, helderheid, verzadiging, schermtype etc. .

Een batch (kleurnummer) kan ook afwijkingen geven in vergelijking met de kleur van een vorige batch.  Dit geldt zowel voor haakgarens als waxkoord.  U kunt uw kleurnummer aan ons doorgeven zodat wij voor u kunnen nakijken of wij dit kleurnummer nog hebben. Wij hebben geen invloed op het kleurproces.

Leveranciers leveren ons productfoto's van veel artikelen. Soms wijkt de kleur in deze foto's wat af met het werkelijk product. Wij proberen deze foto's zoveel mogelijk aan te passen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Ook kunnen zeer incidenteel afwijkingen in vorm voorkomen (bv. indien de fabrikant het garen op een andere manier tot bol windt zodat er een ander soort bol ontstaat, op de foto staat dan het oude formaat bol). Alle specificaties als garenlengte, dikte etc. is wel accuraat.

 

• Veiligheid

 

Veel artikelen zijn getest conform de Europese veiligheidsnorm van kinderspeelgoed. Zij  voldoen aan de EN-71 veiligheidsnormen. 

Deze producten voldoen bij het verlaten van de fabriek aan alle gestelde normen maar wijzen wij u erop dat wij na verzending geen invloed op transport, handling en gebruik hebben. Test daarom altijd  het artikel op loszittende delen, slijtage en scheurtjes. Doe dit ook na het maken van een babyartikel zoals een speenkoord of wagenspanner.
MadeByMaly kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongelukken m.b.t. het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kind. Laat uw baby nooit alleen met producten die gemaakt zijn met onze artikelen. Gebruik is geheel op eigen risico.

De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van deze voorschriften.

 

• Copyright

 

Niets van deze site (foto`s, teksten, e.d.) mag zonder schriftelijke toestemming vooraf van MadeByMaly gebruikt worden.

 

 

• Wijzigingsrecht

 

MadeByMaly heeft ten alle tijde het recht om wijzigingen aan te brengen in de Algemene Voorwaarden.

 

 

• Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten die door MadeByMaly aan klanten worden geleverd.

Enige voorwaarden van de klant zijn slechts van toepassing voor zover dergelijke voorwaarden uitdrukkelijk en schriftelijk door MadeByMaly zjin aanvaard. Bij strijdigheid gelden de bepalingen van deze algemene voorwaarden.

Alle op deze site genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld.• Verzending en transportrisico

De verzendkosten zijn in te zien op de pagina verzendkosten.

Indien de klant kiest voor verzending zonder track and trace is de verzending op risico voor de klant.

Indien de klant kiest voor verzending met track and trace is de verzending op risico van MadeByMaly.

Indien de klant kiest voor verzending naar een afhaallocatie is de klant zelf verantwoordelijk voor het afhalen van de bestelling.
Na ongeveer 8 dagen wordt de bestelling teruggezonden naar MadeByMaly. Desgewenst kan de bestelling weer opnieuw verzonden worden, hiervoor betaalt de klant opnieuw verzendkosten.

De klant is verantwoordelijk voor het invullen van het juiste adres. Indien de bestelling terug naar MadeByMaly wordt verzonden zijn de verzendkosten voor het opnieuw verzenden voor kosten van de klant. Wordt de bestelling geannuleerd? Dan wordt alleen het bedrag van de bestelde artikelen (minus gemaakte verzendkosten) geretourneerd.

Indien gewenst kan tegen een meerprijs (tarief volgens tnt-post) de bestelling verzekerd worden verzonden. Indien de klant een bestelling plaatst betekent dit dat de klant akkoord gaat met deze voorwaarden. (zie burgelijk wetboek artikel 10 regel 2). Voor eventuele bezorgklachten verwijs ik naar de klachtenservice van tnt-post.

De klant is verplicht de geleverde artikelen onmiddelijk bij levering op transportschade en op manco`s te controleren en bij eventuele schade binnen 24 uur te melden bij MadeByMaly. MadeByMaly pakt alle artikelen uiterst zorgvuldig in en is niet verantwoordelijk voor eventuele ontstane schade tijdens het transport.• Betaling

Alle bestellingen dienen vooraf binnen 5 werkdagen betaald te worden op RABO rekening NL07 RABO 0192 0740 91 tnv. J.M.W. van de Klok of via een iDealbetaling.

Wanneer MadeByMaly na 5 dagen nog geen betaling heeft ontvangen, ontvangt u een herinnering.
Is de betaling binnen 10 dagen niet bijgeschreven op onze bankrekening vervalt automatisch de bestelling.

U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling op afspraak aan huis af te halen.

Uw bestelling wordt dan 7 dagen voor u gereserveerd Krijgen wij binnen 7 dagen geen bericht dan vervalt automatisch uw bestelling.• Betalen bij afhalen

Dit houdt in dat u betaalt als u uw bestelling OP AFSPRAAK komt ophalen in Sint-Oedenrode.
U krijgt van ons een mail, waarin wij een afspraak maken om uw order op te komen halen.
Krijgen wij binnen 7 dagen geen reactie, dan vervalt automatisch uw bestelling. U kunt helaas niet pinnen!

• Levering

Na betaling van de bestelde artikelen wordt het pakket binnen 1-3 werkdagen (ma t/m vr) verstuurd. (mits anders is aangegeven bijv. ivm vakantie) .

Is een artikel niet (voldoende) op voorraad maar kunt u het wel bestellen? Dan wordt dit artikel voor u besteld. De levertermijn staat bij het artikel vermeld. Uw bestelde artikelen worden in één zending verzonden.

Als een artikel onverhoopt niet voorradig is neemt MadeByMaly contact op met de klant. Samen wordt schriftelijk overeengekomen om ofwel het artikel na te leveren ofwel dit artikel van de bestellijst te verwijderen.

De termijn welke uit de levertijd voortvloeit strekt er niet toe om MadeByMaly in verzuim te doen zijn. Overschrijding van de levertijd, binnen redelijke grenzen door welke oorzaak dan ook, geeft de klant geen recht ontvangst van de goederen te weigeren noch een vergoeding van MadeByMaly te eisen.
Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van de verzending door het posttransportbedrijf.

Wij behouden het recht om de bestelling zelf te bezorgen indien dit mogelijk is, er is geen restitutie van de verzendkosten mogelijk.• Ruilen of retourneren

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren.

U dient vooraf met een herroepingsformulier de retourzending via de mail te melden met opgave van reden waarom u niet tevreden bent. Wij bevestigen vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren.

Geretourneerde artikelen mogen geen sporen van gebruik of beschadiging vertonen en dienen te worden teruggestuurd in de originele verpakking.


De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van koper (dit is wettelijk bepaald).
Bij het ruilen van een artikel zijn de verzendkosten van de retour en de nieuwe toezending voor kosten van de koper!
Na ontvangst van de geretourneerde artikelen wordt het bedrag van deze artikelen (minus de verzendkosten) overgemaakt op de rekening van herkomst.• Formulier herroeping

Klik hier voor het volledige formulier.

U wordt verzocht geen artikelen onder rembours retour te zenden, retourzendingen onder rembours zullen derhalve ook niet worden geaccepteerd.

Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden kunt u een ander artikel uit zoeken of krijgt u het aankoopbedrag van het betreffende artikel retour. In het laatste geval zal het bedrag binnen 14 dagen worden terugbetaald op de rekening van herkomst.

Indien er sprake was van gratis verzending ivm. een bestelling boven € 75,00 en er worden artikelen geretourneerd, waardoor het nieuwe order bedrag lager uitkomt dan € 75,00 dan worden er alsnog verzendkosten berekend. Deze verzendkosten worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.

Artikelen die speciaal op verzoek zijn gemaakt of besteld kunnen niet geruild of geretourneerd worden ook vragen wij een aanbetaling vooraf als wij op uw verzoek iets laten maken of bestellen.

Uitverkoop artikelen nemen wij niet retour.• Weergave en kwaliteit van onze artikelen

MadeByMaly doet er alles aan om de artikelen zo duidelijk en weergavegetrouw mogelijk weer te geven.

We doen ons uiterste best om kleur zo goed mogelijk op het beeldscherm over te brengen.
Er dient echter wel rekening gehouden te worden dat afwijkingen van kleuren voor kunnen komen.

Dit komt oa. door andere instellingen van uw beeldscherm zoals contrast, helderheid, verzadiging, schermtype etc. .

Een batch (kleurnummer) kan ook afwijkingen geven in vergelijking met de kleur van een vorige batch. Dit geldt zowel voor haakgarens als waxkoord. U kunt uw kleurnummer aan ons doorgeven zodat wij voor u kunnen nakijken of wij dit kleurnummer nog hebben. Wij hebben geen invloed op het kleurproces.

Soms wijkt de kleur in productfoto`s wat af met het werkelijk product. Wij proberen deze foto`s zoveel mogelijk aan te passen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Ook kunnen zeer incidenteel afwijkingen in vorm voorkomen (bv. indien de fabrikant het garen op een andere manier tot bol windt zodat er een ander soort bol ontstaat, op de foto staat dan het oude formaat bol). Alle specificaties als garenlengte, dikte etc. is wel accuraat.


• Veiligheid

Veel artikelen zijn getest conform de Europese veiligheidsnorm van kinderspeelgoed. Zij voldoen aan de EN-71 veiligheidsnormen.
Deze producten voldoen bij het verlaten van de fabriek aan alle gestelde normen maar wijzen wij u erop dat wij na verzending geen invloed op transport, handling en gebruik hebben. Test daarom altijd het artikel op loszittende delen, slijtage en scheurtjes. Doe dit ook na het maken van een babyartikel zoals een speenkoord of wagenspanner.
MadeByMaly kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongelukken m.b.t. het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van uw kind. Laat uw baby nooit alleen met producten die gemaakt zijn met onze artikelen. Gebruik is geheel op eigen risico.

De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van deze voorschriften.


• Copyright

Niets van deze site (foto`s, teksten, e.d.) mag zonder schriftelijke toestemming vooraf van MadeByMaly gebruikt worden.• Wijzigingsrecht

MadeByMaly heeft ten alle tijde het recht om wijzigingen aan te brengen in de Algemene Voorwaarden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2010 - 2024 madebymaly | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel